Ana Sayfa Uygulamalar PubG mobile hesap silme işlemleri

PubG mobile hesap silme işlemleri

1
731

PUBG hesabınızı tamamen silmek mi istiyorsunuz? PUBG mobile hesap silme işlemini denemekten yoruldunuz mu? Durum bu şekildeyse doğru yerdesiniz demektir. 2021 yılında PUBG mobile hesabını nasıl tamamen silebileceğinizi anlatacağız. PUBG hesabınız Google Play ile bağlantılı olsa bile nasıl silebileceğini göstereceğiz.

PUBG Mobile hesabını nasıl silersiniz?

PUBG Mobile, dünyanın en çok oynanan oyunları arasında uzun zamandır tepelerde olan bir oyun. Oyunun dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunmakta. Ülkemizde de yüzbinlerce oyuncusu olan PUBG mobile’de oyunla ilgili tüm bilgileriniz firmanın resmi sunucularında depolanır. PUBG mobile hesabı Facebook veya Twitter üzerinden oluşturulmuş olabilir. PUBG mobile uygulamasını silseniz dahi hesabınız silinmez. Aslında bu durum oldukça mantıklıdır. Çünkü bir süre sonra PUBG mobile’yi yeniden oynamak isterseniz hesabınızla giriş yapmanız yeterli olmalıdır. Böylece oyuna kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

PUBG mobile hesap silme

PUBG mobile hesabınızı PUBG sunucularından kalıcı olarak silebileceğiniz bir yöntem var. Aşağıdaki yöntemle PUBG mobil hesabınızı kalıcı olarak silmeniz mümkün:

PUBG mobile hesabını kalıcı olarak silmek için aşağıdaki adımları takip ediniz:

  • PUBG Mobile uygulamasını cihazınızdan açın.
  • PUBG hesabınıza giriş yapın.
  • “Ayarlar” a gidin.
  • “Hesabı Sil”  butonuna tıklayın.
  • 7 gün boyunca hesabınıza giriş yapmamayı unutmayın.

Pubg hesabının bağlantılarını kaldırma

1- Google Play bağlantılı PUBG hesabının bağlantısını kaldırma

Google Play hesabınızdan PUBG’yi silmek mi istiyorsunuz. Bunu aşağıdaki adımları kullanarak kolayca yapabilirsiniz:

  • Cihazınızın Ayarlar penceresini açın.
  • Ayarlar’da yer alan Google sekmesinin üzerine dokunun.
  • Bağlı Uygulamalar kısmını seçin.
  • Google’a bağlı uygulamalardan PUBG Mobile’i seçin.
  • “Bağlantıyı Kes” butonuna dokunun.

2- Facebook bağlantılı PUBG hesabının bağlantısını kaldırma

  • Facebook hesabınızı açın.
  • Ayarlar kısmını seçin.
  • Uygulama ve Web Sitelerine tıklayın.
  • PUBG mobil uygulamasını bulun.
  • Uygulamanın yanında bulunan “Kaldır” seçeneğini seçin.

PUBG mobile hesap silme

Arkadaşlar PUBG hesabınızı sildikten sonra oyun içerisindeki tüm ilerlemelerinizi tamamen kaybedeceğinizi unutmayın. Sonra yeniden PUBG mobile oynamak isterseniz sıfırdan bir hesap açmak zorunda kalacaksınız.

Günde 8-10 saatini PUBG oynayarak geçirenler var. Yapmayın arkadaşlar. Zaman çok kıymetli. İleride bu özgür zamanlarınızı çok ararsınız. Özgür zaman diyorum çünkü boş zaman diye bir şey yoktur. Zaman boş geçirilemeyecek kadar değerli bir şeydir. Özgür zamanlarınızı PUBG oynayarak değil de daha faydalı işlerle geçirmenizi diliyoruz.

 

1 YORUM

YORUMLAR

Lütfen yorumunuzu girin:
İsminiz nedir?